Wat draait er allemaal in Pathé? | 20 t/m 26 april

De komende week draaien er weer genoeg spraakmakende films in Pathé! Hieronder hebben we een lijstje samengesteld. Koop alvast jouw kaartje via www.pathe.nl/leeuwarden en dan zetten wij alvast de verse popcorn klaar.

Evil Dead Rise

New Line Cinema en Renaissance Pictures presenteren Evil Dead Rise van schrijver/regisseur Lee Cronin (The Hole in the Ground), waarmee de iconische horrorfilmreeks terugkeert. De hoofdrollen worden vertolkt door Lily Sullivan, Alyssa Sutherland (The Mist, Vikings), Morgan Davies (Storm Boy, The End), Gabrielle Echols (Eminiscence) en nieuwkomer Nell Fisher (Northspur). Dit keer speelt de film zich niet af in de bossen, maar in de stad. Evil Dead Rise vertelt het bizarre verhaal van twee van elkaar vervreemde zussen, gespeeld door Sutherland en Sullivan. Als hun hereniging wordt verstoord door vleesgeworden demonen moeten ze vechten voor hun leven in dit nachtmerriewaardige familieverhaal.

Mafia Mamma

In Mafia Mamma volgen we het verhaal van een Amerikaanse vrouw (Toni Collette) die het maffia-imperium van haar grootvader in Italië erft. Begeleid door de vertrouwde raadgever van het imperium (Monica Bellucci) overtreft ze op hilarische wijze ieders verwachtingen, inclusief die van haarzelf, als het nieuwe hoofd van het familiebedrijf.

A Good Person

Allison (Florence Pugh) heeft alles: een fantastische verloofde, een carrière die in de lift zit en fijne familie en vrienden. Dan slaat het noodlot genadeloos toe. Bij een fataal auto-ongeluk komt haar toekomstige schoonzus om het leven. Ook Allison komt er niet zonder kleerscheuren of emotionele littekens vanaf. Zij wordt uit het ziekenhuis ontslagen met niet verwerkt verdriet en een verslaving aan pijnstillers. Wanneer ze jaren later wil afkicken, komt Daniel (Morgan Freeman) op haar pad: de vader wiens dochter het ongeval niet overleefde. Verrassend genoeg deelt hij zijn eigen zorgen met Allison, en tussen de twee groeit een onwaarschijnlijke band die bewijst dat vriendschap en vergeving de instrumenten zijn die de diepste wonden kunnen helen.

(Bollywood) Kisi Ka Bhai Kisi Ki Jaan

Kisi Ka Bhai Kisi Ki Jaan speelt zich af in India en is een groots avontuur voor de hele familie. Het verhaal gaat over vier broers waar Salman Khan de oudste van is, hij is een zelfaangewezen burgerwacht die zich bezighoudt met het misdaad vrijhouden van de samenleving. Hij probeert zo veel mogelijk van de romantiek weg te blijven. Zijn broers denken daar anders over en proberen hem te koppelen aan een vrouw die lijkt op een van zijn eerdere partners. Wat er volgt is een reeks van gebeurtenissen die er zeker voor zorgt dat het publiek constant vermaakt is.

(Kids) Superkat Maurice

Ratten! Ze zijn overal…. in broodtrommels, dansend over tafelbladen, taarten stelend onder de neus van de banketbakker vandaan. Dus wat heeft elke stad nog? Een rattenvanger, Superkat Maurice! Maurice is een straatwijze kat die samen met Mees (Nasrdin Dchar), Zonnebrand (Qucee) en Gevaarlijke Bonen (Patrick Martens) een perfecte ‘business’ heeft opgezet om heel veel geld te verdienen aan goedgelovige stedelingen.

Alles gaat goed, tot ze in het plaatsje Bad Blintz komen, waar helemaal geen ratten zijn! En ook geen eten is! Ze ontmoeten het door boeken geobsedeerde meisje Olivia (Georgina Verbaan) die hun hulp inroept om het mysterie op te lossen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *