The SainT Store breidt assortiment webshop uit!

The SainT Store in de binnenstad van Leeuwarden gaat het T-shirt-assortiment flink uitbreiden. Het assortiment muziek bestaat op dit moment uit zo’n achthonderd verschillende band T-shirts, maar dit zal worden uitgebreid naar een duizelingwekkende twintigduizend verschillende band T-shirts. Wij zochten eigenaar Rudi Jacobs op in The SainT Store en lieten hem ons meer vertellen over de komende uitbreiding.

Webshop

“Naast de gezellige winkel in de Sint Jacobsstraat hebben we ook al jaren een uitgebreide webshop. Tijdens de coronacrisis kwamen we er achter dat een goedlopende webshop van levensbelang is voor een kleine ondernemer en omdat het nu steeds een beetje beter gaat met de winkel heb ik besloten om te investeren in een nieuwe webshop.”

“Daar zijn nu naast de popculture, kunst, sport en motor- en tattooscene nu circa achthonderd unieke band T-shirts te vinden. Dit klinkt veel en dat is het ergens ook wel. The SainT Store is dan ook bekend van het grote aanbod bandshirts, toch kan het voorkomen dat je de klant nét dat ene T-shirt niet kunt aanbieden. Daar baal je als ondernemer natuurlijk van, want ‘nee’ verkopen wil je altijd graag voorkomen.”

“Binnenkort koppelen we onze webshop aan die van een Engelse leverancier waar we al jaren mee samenwerken en zeer tevreden over zijn. Zij hebben een oneindig groot assortiment van vooral bandshirts en door onze webshop met deze leverancier te koppelen, groeit ons assortiment aan band T-shirts van achthonderd naar ruim twintigduizend. Dat is natuurlijk een wereld van verschil! Na een simpele berekening kwamen we er achter dat wanneer je al die shirts op elkaar legt je een stapel hebt die acht maal zo hoog is als de Oldehove.”

Snelle levering

“Voor een webshop is het enorm belangrijk dat je het gewenste product snel kunt leveren. Onze website is niet ingewikkeld en ook dat is belangrijk. Wegens ons grote assortiment is het voor ons simpelweg niet haalbaar om ieder T-shirt in onze winkel te hebben.”

“Als een klant een T-shirt wil dat niet voorradig is, maar wel via onze webshop te bestellen is, doen we dat direct met daarbij natuurlijk de belofte dat deze snel geleverd zal worden. Dit komt mede door onze nauwe samenwerking met de leverancier. Bestel je een T-Shirt via onze webshop dat niet in de winkel te vinden is, geven we je 15% wachtkorting en in de meeste gevallen zal het binnen vijftien werkdagen bezorgd worden.”

Breed assortiment

“In de afgelopen jaren hebben we een goede naam weten op te bouwen en zijn we onder liefhebbers van het dragen van unieke T-shirts bekend in Leeuwarden en omstreken. Mensen dragen graag een shirt van hun favoriete band, ontwerp van (lokale) kunstenaars of favoriete film. Shirts van de Rolling Stones, Pink Floyd, Guns and Roses en The Beatles zijn klassiekers natuurlijk maar we hebben ook shirts van de huidige bands.”

“Alleen al van de Beatles hebben we straks al wel honderdvijftig verschillende shirts. Natuurlijk kijken we ook naar wat er om ons heen gebeurt en proberen daar met ons aanbod op in te spelen. Meegaan met de tijd blijft erg belangrijk.”

Biologisch katoen

“We kopen bij voorkeur shirts in die gemaakt zijn van katoen dat biologisch geteeld is. Hierbij denken we natuurlijk mee in het grotere geheel. Dit vinden wij belangrijk. De merken Okimono, Liger, Fries Blond maar ook onze eigen gemaakte T-Shirts met lokale kunstenaars zijn van biologisch katoen. De gemeente heeft ons hiervoor het keurmerk Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) gegeven. Hier zijn we enorm trots op en zijn we blij te zien dat steeds meer van onze klanten vragen naar shirts die gemaakt zijn van katoen dat biologisch geteeld is.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *