Foto van Keulen brengt jouw bruiloft zo mooi mogelijk in beeld

Een van de meest mooie en tegelijkertijd misschien wel belangrijke momenten in je leven is je trouwerij. Om deze bijzondere dag zo mooi en echt mogelijk vast te leggen, schakel je natuurlijk Foto van Keulen in!

Foto van Keulen biedt sinds kort namelijk ook bruidsfotografie aan. “We kregen veel stellen in onze studio die vroegen of wij hun mooiste dag ook wilden vastleggen”, vertelt Petra. Daarom is er na een aantal vragen besloten om de dienst officieel aan te bieden. Met succes!

Van kleine ceremonie tot uitgebreid feest

Via een speciale website, www.bruidsfotografievankeulen.nl biedt Foto van Keulen drie verschillende pakketten aan. Ook aan kleine ceremonies is gedacht. En goed om te weten: zowel Petra als Madelon komen naar je trouwerij! Hierdoor wordt geen moment gemist en kun je na de bruiloft nog heel lang nagenieten van jullie mooiste dag.

Zijn de pakketten nog niet voldoende voor jouw mooie dag? Dan kun je allerlei extra’s bijboeken. Denk bijvoorbeeld aan een luxe trouwalbum, dat in overleg wordt ontworpen naar jullie smaak en wensen. En een loveshoot op locatie of in de studio is ook mogelijk. Zo krijg je alvast wat mooie foto’s van jullie samen. “In overleg is bijna alles wel mogelijk!”

Zowel Petra als Madelon zijn erg enthousiast over de bruidsfotografie. “Waar je mensen normaal een halfuur tot een uur meemaakt, leer je ze tijdens een bruiloft ook écht kennen. Dat maakt het anders dan een normale shoot, maar is tegelijkertijd wel ook écht heel erg leuk”, vertelt Petra enthousiast. Collega Madelon sluit zich daar bij aan. “De verhalen van mensen en hoe ze elkaar hebben ontmoet: dat vind ik prachtig!”

Interesse in de diensten van Foto van Keulen? Boek dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te kijken of het klikt. Via www.bruidsfotografievankeulen.nl vind je alle informatie en mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *