Wat doe jij de hele dag in deze coronatijden?

Door de maatregelen die genomen zijn om het coronavirus niet verder te verspreiden, zitten veel mensen gedwongen thuis. Maar hoe kom jij de dag door?

Het kan natuurlijk zijn dat je een vitaal beroep hebt en dus net als altijd elke dag op je werkt verschijnt. Veel mensen werken op dit moment ook thuis in plaats van op kantoor, heel verstandig. Helaas zitten ook veel mensen zonder werk thuis omdat het bedrijf waar ze voor werken gesloten is vanwege het coronavirus. Wat doe je dan de hele dag?

Een spelletje spelen, studeren, boodschappen doen, een boek lezen, tuinieren, kinderen helpen met hun huiswerk, klusjes in huis of sporten, het kan allemaal, maar na een tijdje begint ook dit vast wat te vervelen en in je lijstje met klusjes helemaal afgewerkt.

In deze tijd staat iedereen voor elkaar, dus daarom het verzoek om te laten weten wat jij doet om de dag door te komen. Geef je tip en inspireer een ander en wie weet raak jij weer geïnspireerd door de quarantaine-tips van iemand anders. Met elkaar, voor elkaar!

1 Reactie to “Wat doe jij de hele dag in deze coronatijden?”

 1. Dagritme:
  Niet te laat opstaan, s’morgens + s’avonds een uurtje op de stepper.
  Tussendoor lezen in de zon op het balkon/ kleine bezigheden in huis als opruimklusjes of af en toe poetsen 🙂 legpuzzels, gewone puzzels maken, Netflixen.
  Contacten met familie en vrienden via chat of videobellen.
  Tot nu toe goed te doen, mis de contacten….. en daar zitten velen met mij mee.
  Het is wat het is, het beste er van maken en voor jezelf blijven zorgen/verzorgen.
  For the moment: all you need is distance….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *