Voorlopig geen groene deelscooters van Go Sharing meer in Leeuwarden

De bekende groene deelscooters van Go Sharing zijn voorlopig niet meer in onze stad beschikbaar. Of en wanneer de verhuur wordt hervat is overigens ook niet duidelijk. Het zusterbedrijf Greenmo ging vorige week failliet.

Vanwege het faillissement moet er een nieuwe partner voor service en onderhoud worden gezocht, was afgelopen week in het nieuws te lezen. Tegen de Leeuwarder Courant meldt de gemeente dat de deelscooters niet meer verzekerd zijn en dat daar een nieuwe verzekering voor wordt gezocht.

Of Go Sharing nog terugkomt in Leeuwarden is nog een vraag, want Leeuwarden komt over ongeveer twee maanden met een nieuw vergunningsstelsel. Twee bedrijven kunnen zich voor zowel deelfietsen als -scooters inschrijven, waardoor we in Leeuwarden dus ook andere aanbieders kunnen tegenkomen.

Foto: Go Sharing

1 Reactie to “Voorlopig geen groene deelscooters van Go Sharing meer in Leeuwarden”

  1. Geen Verzekering dus illegaal op de openbare weg. Dus bekeuring. makkelijker kunnen we het niet maken dacht ik zo. Mijn auto mag ook niet onverzekerd op de weg staan. En ze staan nog steeds bij ons in de wijk en niet zoals gesuggereerd is op het Hemrik.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *