Een hard feestje in de Koperen Tuin: koop nu je tickets voor The Garden Rave!

Als wij een hoogtepunt van 2022 moeten noemen, kiezen we toch écht voor The Garden Rave. Het hardcorefeest in de Koperen Tuin was voor veel liefhebbers van hardere muziek de ultieme reünie. De eerste editie zorgde voor een uitverkocht huis met een topsfeer! En nu komt er zelfs een tweede editie.

De eerste editie van The Garden Rave was een enorm succes, vertelt organisator René trots. “En mensen waren ook lyrisch over The Garden Rave. Ik heb zoveel mooie en enthousiaste reacties gekregen! En Coen (eigenaar van de Koperen Tuin, red.) was ook enthousiast. In november zijn we met de voorbereidingen gestart.”

Meer voorzieningen

De tweede editie is qua voorzieningen uitgebreider. Zo is er een extra zaal en is er een extra bar voor de drankjes. Daarnaast zijn er ook meer toiletvoorzieningen. En ook de line-up ziet er heerlijk uit. Day-Mar, Pavo, Dano, DJ Potato, Uzi, Dizzy vs Damaze, Rabies en MC Den= zorgen voor een heerlijk feestje.

Kaartjes kopen? Dan moet je snel zijn! “We hebben meer dan de helft van de kaarten inmiddels verkocht en hebben nog drie weken te gaan”, vertelt René. “Tijdens de kaartverkoop voor de eerste editie zaten we rond dit punt ook ongeveer op de helft. Dus het gaat hartstikke lekker!”

Kaartjes kopen kan via deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *