Vier de paasdagen bij Bar Bistro DuCo met een heerlijke en uitgebreide familiepaasbrunch!

De paasdagen komen er weer aan. Tijdens de paasdagen ben je van harte welkom bij Bar Bistro DuCo Leeuwarden! Het restaurant vind je op een heel toffe locatie: in een oude Hofschool, naast Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof.

Tijdens de paasbrunch kun je culinair genieten van een uitgebreid buffet boordevol warme en koude gerechten, diverse (vegetarische) salades, verschillende soorten luxe broden en beleg.

Voor ieder wat wils

Van vleeswaren en vis, tot aan verschillende kaassoorten en zoetigheid. Geniet van vers fruit of lekkernijen van het dessertbuffet. De brunch is inclusief onbeperkt zuivel, diverse sappen, koffie en thee. Er is voor ieder wat wils. Je gaat gegarandeerd met een goed gevulde buik de deur uit! En voor de kids zijn er leuke activiteiten aanwezig.

Reserveer tijdig een tafel, want vol is vol. Kinderen tot en met 3 jaar eten gratis mee, kinderen van 4 tot en met 11 jaar ontvangen 50% korting. Specifieke wensen? Neem dan contact op met het restaurant via info@hotelstadhouderlijkhof.nl. Reserveren doe je makkelijk en snel via de site van Stadhouderlijk Hof.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *