Verstuur gratis een ansichtkaart: Fries museum stelt 1000 kaartjes beschikbaar

Het wordt een eenzame kerst. Nu, meer dan ooit, is het krijgen van een kaartje via de post een lichtpuntje in de donkere decemberdagen. Het Fries Museum wil iedereen een hart onder de riem steken. Daarom kan je een gratis kaartje versturen via friesmuseum.omapost.nl. Kies tussen de moóiste topstukken van het museum. Maak je pake of beppe blij met een prachtig schilderij van Alma-Tadema of een stoer zeegezicht. Wees op tijd want op = op.

Omdat we deze feestdagen niet massaal bij elkaar op bezoek gaan is het belangrijk om van je te laten horen. Stuur een kaartje naar je oom of tante die iets te ver woont, het neefje waar je een keer per jaar tijdens kerst mee praat, de leuke buren uit je oude wijk of dat basisschoolvriendje waar je toevallig nu opeens aan denkt. Het Fries Museum slaat de handen ineen met Omapost. Ze geven 1000 kaartjes gratis weg. Kies op friesmuseum.omapost.nl tussen de mooiste topstukken van het museum, schrijf een lieve boodschap en klaar ben je. Tip: nodig je pake of beppe uit voor een museumbezoek wanneer het weer kan. Op vertoon van een van deze ansichtkaarten krijg je €2,50 korting op museumentree in 2021.

Museum gesloten

Het Fries Museum moet door de aangescherpte maatregelen per direct de deuren weer sluiten. Ook de kerstvakantieworkshops voor kinderen zijn afgelast. Wel haal je gemakkelijk het museum in huis via friesmuseum.nl/thuisdoen. Op de pagina Thuis doen vind je collectieverhalen, digitale tentoonstellingen, blogs, podcasts en spelletjes. Ben je een Friese kunstenaar? Reageer dan op de open call van Bries en wie weet is jouw werk straks overal in Friesland te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *