Bestel nu ook gemakkelijk online bij Kamsma Schoenen

Al sinds 1754(!) is Kamsma Schoenen een begrip in Friesland. De passie en kennis voor het vak wordt van generatie op generatie doorgegeven. Koos Kamsma, eigenaar van de vestiging in Leeuwarden, zit al meer dan vijftig jaar in het vak en gaat mee met de tijd waarin vele veranderingen plaatsvinden. Zo heeft Kamsma Schoenen sinds 1 oktober een eigen webshop!

Bij Kamsma merken ze dat sommige klanten niet meer naar de winkel kunnen komen omdat ze of te ver weg wonen of slecht ter been zijn. Daar is natuurlijk corona ook nog als reden bijgekomen. Nu alle winkels dicht zijn is een webshop al helemaal handig. Zo kun je alsnog aan een nieuw paar schoenen komen.

Als je online een aankoop doet en later vragen hebt, weet je waar je terecht kunt en kan je (normaal gesproken) makkelijk even langsgaan bij de winkel. Dit is een groot voordeel ten opzichte van grote webshops waarbij je geen idee hebt waar je schoenen precies vandaan komen en als je een vraag hebt is het altijd maar afwachten of je goed geholpen wordt.

Of de webshop de winkel gaat vervangen? Zeker niet. De webshop wordt juist gezien als een verlenging van de service in de winkel en de fysieke winkel blijft zeker bestaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *