Verse groenten of fruit haal je binnenkort bij ‘Jouw Dagelijkse Kost’

Verse groenten of fruit is natuurlijk hartstikke lekker. Een portie verse doperwten smaakt toch net ietsje lekkerder dan doperwten uit blik en verse sla is toch nét ietsje knapperiger dan de sla uit de supermarkt. Binnenkort kunnen we in Leeuwarden op een nieuwe plek genieten van vers (en lokaal!) voedsel. De winkel ‘Jouw dagelijkse kost’ opent eind september haar deuren in de Nieuwe Oosterstraat.

Bij Jouw Dagelijkse Kost kan je binnenkort van maandag tot en met zaterdag terecht voor jouw duurzame en lokale producten. Het bedrijf zal te vinden zijn in het voormalige pand van Van der Meulen Groente. De winkel werkt veel samen met lokale bedrijven als Bakkerij Tromp, Zeepfabriek Wijnjewoude en Imkerij Kuipers. Voor alle informatie kan je terecht op de website (link) en de Facebookpagina (link) van Jouw Dagelijkse Kost.  

1 Reactie to “Verse groenten of fruit haal je binnenkort bij ‘Jouw Dagelijkse Kost’”

  1. Helaas is ons seizoen bijna voorbij maar misschien kunnen we volgend jaar wat samen doen. We werken ook samen met streekboer. Misschien moeten we een keer afspreken. Gr Jan Vonk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *