Vette Fundatip: een eigen restaurant op toplocatie in Grou

Heb jij er ooit over gedroomd om een eigen restaurant te beginnen? Droom dan niet verder! Via Funda hebben we een prachtige restaurantboerderij gevonden die de aankomende weken door onze dromen heen zal spoken.

In Grou staat namelijk restaurant De Vrijheid te koop. Voor het luttele bedrag van 1,8 miljoen euro krijg jij een restaurantboerderij met een oppervlakte van 540 vierkante meter. Het restaurant ligt op een toplocatie in Grou, direct gelegen aan het Friese Pikmeer met een eigen aanlegsteiger van ongeveer 130 meter. Het perceeloppervlakte is enórm: met maar liefst 3.250 vierkante meter heb je alle ruimte. Op het perceel vind je een groot parkeerterrein en verschillende (deels overdekte) terrassen. Tevens beschikt het object over een eigen water van 180 vierkante meter.

Niet alleen de afmetingen zijn indrukwekkend: ook het uitzicht is goed te doen. Vanuit je woonkamer kijk je aan de ene kant uit over het Pikmeer en aan de andere kant over het oude gedeelte van Grou, met de toren van de Sint-Pieterkerk als herkenningspunt.

Zoals gezegd zit in het pand nu nog restaurant De Vrijheid, maar in overleg met gemeente Leeuwarden kan ook worden gekeken naar een bestemmingsplanwijziging, zodat je het gebouw kan ombouwen tot bijvoorbeeld een permanente woning, een Bed & Breakfast, kantoor of zwembad. Het uiteindelijke plan hangt uiteraard af van de definitieve medewerking van de gemeente.

Zie jij het wel zitten om dit restaurant over te nemen? Of zie jij een andere bestemming voor je? Via Funda vind je meer foto’ en informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *