Van Burger King tot arcadehal: dit is wat jullie vinden dat er met oud-bioscoop Tivoli moet gebeuren

Afgelopen week vroegen wij aan jullie wat jullie vinden dat er met oud-bioscoop Tivoli moet gebeuren. Van een nieuwe locatie voor Podium Astriks tot een mooie discotheek: er kwamen véél toffe reacties binnen van jullie.

Veel mensen geven als optie om (betaalbare) huurwoningen in het pand te bouwen, voornamelijk voor jongeren. “Mooie betaalbare woningen voor starters”, schrijft Corina bijvoorbeeld. En Jan zegt dat er mooie appartementen voor studenten of starters moeten komen.

Huurwoningen, Primark en Burger King

Dirk-Jan schrijft ook over het idee om betaalbare huurwoningen in het pand te creëren. “Pandeigenaren zouden de samenwerking kunnen opzoeken met woningbouwcorporaties en gemeente met betrekking tot investeren en het verdienmodel.”

Er zijn twee ideeen die echt veel voorbij komen: de Primark en de Burger King. Dat zijn twee winkels die echt gemist worden in de binnenstad. Verschillende reacties komen met een ander gaaf idee: Zalen Schaaf! “Ik zeg oud Zalen Schaaf erin”, zegt Alex. En één iemand is er voor om iets voor vijftigplussers in het pand te plaatsen.

Wat het ook wordt: als het aan de Leeuwarders ligt, komt er iets gaafs in het gebouw van oud-bioscoop Tivoli. Zelf nog even kijken naar de reacties? Je leest het onder ons Facebookbericht.

5 Reacties op “Van Burger King tot arcadehal: dit is wat jullie vinden dat er met oud-bioscoop Tivoli moet gebeuren”

  1. Ik zou zeggen (21 jarige studente in Leeuwarden. Een Primark, arcade hal of leuke betaalbare studios

  2. BetaalbRe woningen voor gepensioneerden dan komen de huizen waar zij in wonen vrij . Ouderen blijven in te grote huizen wonen omdT kleinere woningen veel te duur zijn .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *