Vacature: Ervaren telefonisch verkoper/accountmanager

Ben jij streetwise, heb jij sales-ervaring of zit sales in je bloed? Kan jij ons alles verkopen wat maar los en vast zit? Dan ben jij degene waar we naar op zoek zijn! Welkom in Leeuwarden wordt steeds groter en heeft steeds meer klanten. Wij hebben hulp nodig om die klanten te bereiken en dat betekent dat wij op zoek zijn naar een ervaren telefonisch verkoper/accountmanager.

Wat zoeken wij? 

We zijn op zoek naar iemand die ervaring heeft op het gebied van acquisitie en parttime of fulltime beschikbaar is. Je bent goed in compromissen sluiten en hebt een vlotte babbel. Je bent de persoon tussen ons en onze klant in en zorgt ervoor dat beide partijen krijgen wat ze willen. Je moet dus goed kunnen presteren onder druk en communicatief zeer sterk zijn. Ook is het erg handig als je (in de buurt van) Leeuwarden woont en om kan gaan met veel vrijheid en deadlines.

Wat krijg jij daarvoor terug?

Behalve veel gezelligheid, een kans om jezelf te ontwikkelen en een werkplek midden in de stad, bieden we je een basissalaris en een commissie, gebaseerd op je prestaties. Doordat je veel zelfstandig werkt, bouw je ook een groot netwerk op, wat altijd handig is.

Ben jij op zoek naar een leuke baan en voldoe je aan (de meeste van) de bovenstaande criteria? Wacht dan niet langer en mail je CV en (korte) motivatie naar info@welkominleeuwarden.nl. Heb je nog vragen over de vacature? Dan kan je ons ook even bellen via 06-42222570. 

Wat is Welkom in Leeuwarden? 

Welkom in Leeuwarden is een uitgeverij van magazines (online en print) voor inwoners en bezoekers van Leeuwarden. Het bedrijf is opgericht door Dennis Dörfel, een geboren en getogen Leeuwarder met een groot netwerk in de stad. Welkom in Leeuwarden produceert onder andere Cityguide Leeuwarden, Lifestyle in Leeuwarden, Neushoorn Magazine en het Uitmagazine. De magazines worden verspreid over zo’n 250 locaties en alleen de Cityguide Leeuwarden heeft al een oplage van 50.000(!) stuks. Welkom in Leeuwarden blijft groeien en elke stap naar een groter crossmediaal platform wordt weloverwogen gezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *