Vacature: beginnend videomaker/-editor

Sta jij bij elk evenement vooraan om alles op te nemen, leef jij met een camera in je hand of weet jij álles over hoe je een perfecte video monteert? Dan zijn wij op zoek naar jou! Vanaf volgend jaar willen wij meer gaan doen met video en zijn daarom op zoek naar een partner die ons daarbij wil ondersteunen.

Wat zoeken wij? 

Wij zijn op zoek naar een beginnend videomaker & -editor die weet hoe hij/zij de perfecte video filmt en monteert. De voorkeur heeft dat je beschikt over je eigen apparatuur en montagesoftware. Verder is het handig als je (in de buurt van) Leeuwarden woont en om kan met veel vrijheid en deadlines.

Wat krijg jij daarvoor terug?

Behalve veel gezelligheid, een kans om jezelf te ontwikkelen en een groot publiek dat je video’s te zien krijgt, krijg je natuurlijk ook een passende vergoeding. Doordat je veel zelfstandig werkt, bouw je ook een groot netwerk op, waar je altijd profijt van hebt.

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan en voldoe je aan (de meeste van) de bovenstaande criteria? Wacht dan niet langer en mail je CV,  (korte) motivatie en een of twee voorbeeldvideo’s naar info@welkominleeuwarden.nl. Heb je nog vragen over de vacature? Dan kan je ons ook even bellen via 06-42222570. 

Wat is Welkom in Leeuwarden? 

Welkom in Leeuwarden is een uitgeverij van magazines (online en print) voor inwoners en bezoekers van Leeuwarden. Het bedrijf is opgericht door Dennis Dörfel, een geboren en getogen Leeuwarder met een groot netwerk in de stad. Welkom in Leeuwarden produceert onder andere Cityguide Leeuwarden, Lifestyle in Leeuwarden, Neushoorn Magazine en het Uitmagazine. De magazines worden verspreid over zo’n 250 locaties en alleen de Cityguide Leeuwarden heeft al een oplage van vijftigduizend stuks. Welkom in Leeuwarden blijft groeien en elke stap naar een groter crossmediaal platform wordt weloverwogen gezet. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *