Vacature: tekstschrijver

Schrijf jij de mooiste, creatiefste of leukste teksten? Dan zijn we op zoek naar jou! Welkom in Leeuwarden wordt steeds groter en dat betekent dat wij op zoek moeten naar versterking van ons team, waaronder een tekstschrijver.

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een parttime tekstschrijver die de leukste, mooiste en creatiefste teksten schrijft. We zijn op zoek naar iemand die (in de buurt van) Leeuwarden woont en uiteraard is het belangrijk dat je de Nederlandse taal goed beheerst. Ook is het erg handig als jij je weg weet te vinden in WordPress en goed overweg kan gaan met vrijheid.

Wat krijg jij daarvoor terug?

Behalve veel gezelligheid, een kans om jezelf te ontwikkelen, een werkplek midden in de stad en een groot publiek dat je teksten te lezen krijgt, krijg je natuurlijk ook een marktconform salaris(?). Doordat je veel zelfstandig werkt, bouw je ook een groot netwerk op, wat altijd handig is.

Ben jij op zoek naar een leuke baan en voldoe je aan (de meeste van) de bovenstaande criteria? Wacht dan niet langer en mail je CV, (korte) motivatie en een paar voorbeeldteksten naar info@welkominleeuwarden.nl. Heb je nog vragen over de vacature? Dan kan je ons ook even bellen via 06-42222570.

Wat is Welkom in Leeuwarden?

Welkom in Leeuwarden is een uitgeverij van magazines (online en print) voor inwoners en bezoekers van Leeuwarden. Het bedrijf is opgericht door Dennis Dörfel, een geboren en getogen Leeuwarder met een groot netwerk in de stad. Welkom in Leeuwarden produceert onder andere Cityguide Leeuwarden, Lifestyle in Leeuwarden, Neushoorn Magazine en het Uitmagazine. De magazines worden verspreid over zo’n 250 locaties en alleen de Cityguide Leeuwarden heeft al een oplage van 50.000(!) stuks. Welkom in Leeuwarden blijft groeien en elke stap naar een groter crossmediaal platform wordt weloverwogen gezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *