Usedtronics: een duurzaam elektronicaparadijs met een breed scala aan telefoons en andere gadgets

In het centrum, te midden van de Voorstreek, vind je Usedtronics, dé plek met een enorm scala aan onder andere telefoons. Deze winkel herbergt de meeste tweedehands telefoons van Leeuwarden, en hoewel het eigenlijk niet lijkt te passen binnen de winkel, biedt het een schat aan mogelijkheden.

Betaalbaar, met garantie en uitstekende service: Usedtronics is niet alleen vriendelijk voor je portemonnee, maar ook voor het milieu dankzij het aanbieden van tweedehands elektronica en reparatie van elektronische producten.

Duurzame opties

De core business van Usedtronics draait om elektronica. Hoewel telefoons de kern vormen, is Usedtronics veel meer dan dat. Van telefoonreparaties tot de verkoop van telefoonabonnementen, laptops, playstations, games en computers. Al sinds 2015 kun je hier terecht voor verkoop, inkoop en reparaties van elektronische apparaten. Of je nu een nieuw scherm, oplaadkabel, of batterij nodig hebt, het personeel helpt jou hier graag!

Ze bieden een duurzaam alternatief voor nieuwe producten, met een prijs die vriendelijk is voor zowel de klant als het milieu. De winkel barst bijna uit zijn voegen vanwege de grote keus aan mobiele telefoons. Je vindt hier de nieuwste modellen, maar ook gereviseerde toestellen voorzien van een nieuwe batterij en scherm, inclusief garantie.

Van Samsung tot Apple en van Nokia tot Huawei, alle merken zijn hier vertegenwoordigd, inclusief accessoires zoals screenprotectors, opladers en hoesjes. Winkeleigenaar Dorus legt uit: ‘Het is goedkoper, duurzamer en je hebt nog steeds ruime keuze! Sommige telefoons zitten zelfs nog in de originele verpakking, omdat mensen een nieuw toestel van hun provider hebben gekregen waar ze eigenlijk niet op zaten te wachten. Wij verkopen die dan weer door voor een scherpe prijs.’

Een compleet aanbod

Usedtronics verkoopt heel veel verschillende merken en biedt ook de mogelijkheid om je oude elektronica in te ruilen. Ze zorgen ervoor dat alles er weer als nieuw uitziet door het grondig schoon te maken en de interne componenten te controleren en repareren indien nodig. Ook voor reparaties van telefoons, tablets, of computers kun je hier terecht.

En alsof dat nog niet genoeg is, hebben ze ook een assortiment tv-schermen, fotografieapparatuur, horloges, games, en computers in de aanbieding. Kortom, Usedtronics is dé bestemming voor elektronica, waar tweedehands elektronica hand in hand gaat met een ruime keuze en persoonlijke service. ‘Het is goedkoper, duurzamer en je hebt nog steeds ruime keuze!’

Voorstreek 76, 911 JT, Leeuwarden. Usedtronics – 058 213 77 22 – www.usedtronics.nl – Usedtronics Leeuwarden – Usedtronics_Leeuwarden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *