UITagenda: dit is er dit weekend te doen in Leeuwarden!

Het weekend staat weer voor de deur en er is weer een hoop te doen in Leeuwarden. Van muziek tot kunst: we zetten vier dingen op een rijtje.

Rock-n-rollband The Animals treedt op in Neushoorn!

De Britse band The Animals brengt op vrijdag 3 juni rock-n-roll naar de Grote Zaal in de Neushoorn. The Animals scoorden hun grootste hit met het nummer House of the Rising Sun in 1964. Een halve eeuw later brengen originele bandleden John Steel en Micky Gallagher samen met twee anderen de band naar Neushoorn om je een avond onder te dompelen in het geluid van de sixties. Kaartjes koop je hier.

Insania x Club RED zorgt voor een tropisch feestje!

Nu het warme weer er weer aankomt is het tijd voor een tropisch feestje. Club RED weet dat maar al te goed. Op zaterdag 4 juni is het tijd om lekker om de nacht weg te dansen op heerlijke, latin muziek. Voor dit leuke feestje moet je wel 18+ zijn, dus neem een ID-kaart mee. .

De B.B. King Blues Band brengt de blues naar de poppodium Neushoorn!

Nog een gaaf concert in Neushoorn: zaterdag treedt de B.B. King Blues Band op! B.B. King wordt door velen beschouwd als een van de grootste bluesartiesten ooit. Met klassiekers als “The Thrill Is Gone”, “Every Day I Have The Blues”, “How Blues Can You Get’, ‘Guess Who’ en ‘Why I Sing The Blues’ bepaalden B.B. King en B.B. King’s band de blues voor de wereld.

B.B. King is zelf al zes jaar niet meer onder ons, maar zijn bandleden zorgen ervoor dat zijn muziek nog springlevend is. Kaartjes voor het concert haal je via de website van Neushoorn.

Tweede editie van Kunst in de Bajes

Kunst op een van de mooiste plekjes van Leeuwarden: dát is kunst in de bajes! Na de eerste succesvolle editie is er zaterdag een tweede! Dit keer vind je de kunstwerken van Ryszard in de H-Vleugel.

Kunst in de Bajes is helemaal gratis te bezoeken. De H-Vleugel vind je achterin de Blokhuispoort, waar ook het Alibi Hostel en verschillende creatieve bedrijfjes zitten.

Bron foto: Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *