Bij The SainT stappen fans in een T-shirt Walhalla

The SainT is dé T-shirtwinkel van Friesland, midden in de binnenstad van het prachtige Leeuwarden. Als beetje vreemde eend in de kledingbranche hebben zij zich gespecialiseerd in T-shirts. Iedereen draagt natuurlijk T-shirts, maar bij The SainT vind je de uniekste.

Zo hebben ze T-shirts in popcultuur (films, games, televisieseries en superhelden), sport (voetbal, NBA, MLB, NHL en wielrennen), muziek (bandshirts van heel veel bands) en kunst (waaronder Okimono, Liger en lokale kunstenaars) en T-shirts in wat zij noemen de ‘Motor- en Tattooscene’. Dat levert merken als Yakuza, King Kerosin, Killstar en Akumu Ink.

T-shirts met lokale kunstenaars

Zoals gezegd maken ze zelf T-shirts met lokale kunstenaars, onder de naam LionsArt. De shirts zijn van biologisch katoen en op de website vind je er meer informatie over. En als je in de stad bent, moet je even binnen komen kijken. Naast T-shirts vind je bij The SainT ook allerlei merchandise, zoals mokken, sokken, posters, sleutelhangers, caps en meer.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijkje bij The SainT in de Sint Jacobsstraat nummer 9 in Leeuwarden. Of neem een kijkje op hun website: www.thesaintstore.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *