Mooiste huis van Leeuwarden: It Sinderlân 21

Vandaag hebben we weer een prachtig huis voor je. It Sinderlân 21 is een vrijstaande villa op een kavel van meer dan duizend(!) vierkante meter. De villa is gelegen aan open vaarwater en dankzij het vele lichtinval woon jij hier straks op een heerlijke plek.

Als je komt aanrijden, vind je al een erf voor meerdere auto’s. Jouw auto parkeer je gewoon in de dubbele garage. Die garage heeft overigens ook een toegang tot het huis.

Grote schuifdeuren en ramen

Het huis zelf heeft grote schuifdeuren en grote ramen. De woonkeuken heeft een groot kookeiland met vaatwasser, koel-/vriescombinatie, een stoom-, bak- en combioven en een gaskookplaat. De ruime bijkeuken heeft nog een deur naar buiten en naar de garage. En daarnaast heeft de benedenverdieping ook nog eens vloerverwarming.

Wanneer je met de trap naar boven loopt, vind je een ruime overloop en drie grote slaapkamers van ongeveer 25, 28 en 30 vierkante meter. Daarnaast zijn er twee badkamers. De ene badkamer heeft twee wastafelmeubels, dubbele douche en zwevend toilet en de andere heeft een ruim ligbad, douche en zwevend toilet.

Dan nog even naar de tuin. Die is in 2018 aangelegd, rondom het huis. Je vindt er meerdere terrassen en een aanlegplaats voor de boot. Met een prijskaartje van ongeveer 1,1 miljoen euro is dit huis voor jou. En daar krijg je maar liefst 258m2 woonoppervlakte en 1084m3 inhoud voor terug.

Foto’s: Funda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *