‘Uit in huis’ viert het nieuwe cultuurseizoen, met een blik op een mooie toekomst. 

Op zondag 5 september trapte Leeuwarden het nieuwe cultuurseizoen af met de derde editie van Uit in Huis.

September 2021 – Hoera! Het doek gaat weer open, heel Leeuwarden mag weer aan. Cultuurhuizen en concertzalen mogen weer, na een lange coronawinter. Wat zijn we daar aan toe met z’n allen. Vele theatermakers konden eindelijk weer repeteren, zonder mondmasker en zonder voorschriften. 

En ‘uit in huis’ viert het nieuwe cultuurseizoen, met een blik op een mooie toekomst. 

Afgelopen weekend hadden we ook echt heerlijke (na)zomerse temperaturen, de terrassen zaten bommetje vol en overal waren er ontzettend veel vrolijke gezichten te zien, zowel bij bezoekers van ‘Uit in Huis’, zoals de uitmarkt sinds 2019 heet, als bij de cultuuraanbieders. Na een moeilijk jaar kan de culturele sector niet wachten om de deuren weer te openen. Gratis cultuur snuiven bij meer dan 20 instellingen! Met rondleidingen, voorproefjes, workshops, quizzen, en nog veel meer.

‘Wat heerlijk dat er weer iets te doen is in de stad.. dit hebben we gemist’ klonk het zondagmiddag tijdens de uitmarkt in Leeuwarden, de aftrap van het nieuwe cultuurseizoen.

Onbeperkt genieten van tentoonstellingen, voorproefjes van het theateraanbod en gratis workshops; Meer dan 20 locaties in Leeuwarden openden hun deuren met een bomvol programma bestaande uit rondleidingen, workshops, voorproefjes, open ateliers en nog veel meer.

Kijk voor het volledige programma op kunstkade.nl en blijf op de hoogte via uitinhuis.frl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *