Vacature: stagiair AV-specialist

Vind jij het leuk om te filmen? Heb je affiniteit met Leeuwarden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Welkom in Leeuwarden wordt steeds groter en daarom zijn wij op zoek naar versterking van ons team, waaronder een leuke en creatieve AV-specialist. 

Wat is Welkom in Leeuwarden? 

Welkom in Leeuwarden is een uitgeverij van magazines (online en print) voor inwoners en bezoekers van Leeuwarden. Welkom in Leeuwarden produceert onder andere Cityguide Leeuwarden, Lifestyle in Leeuwarden, Neushoorn Magazine en het Uitmagazine. De magazines worden verspreid over zo’n 250 locaties en alleen de Cityguide Leeuwarden heeft al een oplage van 50.000(!) stuks. Welkom in Leeuwarden blijft groeien en elke stap naar een groter cross mediaal platform wordt weloverwogen gezet.  

Wat zoeken wij? 

Wij zijn op zoek naar een stagiair AV-specialist, die graag in een team werkt. Het is belangrijk dat je ervaring hebt in het filmen van video’s en in het editen van video’s. Ervaring is dus een pré. 

Wat hebben wij te bieden? 

We bieden je veel gezelligheid, plezier in je werk, een kans om jezelf te ontwikkelen en een groot publiek dat je video’s te zien krijgt.  

Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging en voldoe je aan de bovenstaande criteria? Wacht dan niet langer en mail je CV, showreel en een (korte) motivatie naar info@welkominleeuwarden.nl. Heb je nog vragen over de vacature? Dan kan je ons ook even bellen via 06-42222570. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *