Tweede editie van Bierfestival uitverkocht

Tijdens het Bierfestival op 28 september kan je de allerlekkerste én de allernieuwste speciaalbierten proeven! Speciaalbier café De Markies en Poppodium Neushoorn presenteren dit jaar vijftien topbrouwerijen met meer dan honderd speciaalbieren. Heb jij nog geen kaartje weten te bemachtigen voor de tweede editie? Helaas: het festival is helemaal uitverkocht!

Vorig jaar, tijdens de eerste editie, kwamen speciaalbierliefhebbers in grote getale naar De Markies en Neushoorn en was het al snel duidelijk dat er voor de volgende editie nóg groter uitgepakt kon worden. Dit jaar zijn er vijftien topbrouwerijen met meer dan honderd speciaalbieren op het festival te vinden en is er plek voor 1.250 bierliefhebbers. Vorige week vertelde organisatrice Michelle Beerstra, van De Markies, al dat de kaartverkoop erg goed ging. Nu is het festival dus helemaal uitverkocht.

Het festival

Tijdens het Bierfestival krijg je de kans om de lekkerste speciaalbiertjes te roeven en kan je persoonlijk kennismaken met de brouwers. Ook is er een goed aanbod van eten. Op het festival zijn twee stands met eten en De Backstage, in Neushoorn, wordt omgetoverd tot klein restaurant waar je rustig van de kaart kunt eten. Een DJ omlijst het festival met muziek uit de jaren ’70 en ’80. Met andere woorden: dit is het walhalla voor liefhebbers van speciaalbier.

De tweede editie van het festival brengt ook een paar verbeterpunten met zich mee. Er is bijvoorbeeld een meer en divers aanbod van eten en er zijn meer zitplekken. ‘Te veel zitplekken zijn ook niet goed’, vertelt Michelle. ‘Daar krijg je een hangsfeertje van. Het is juist de bedoeling dat je met elkaar gaat praten en dat het gezellig wordt. Dat is waarom je bier leuk vindt, je kan je passie delen! Heerlijk!’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *