Real Tosti: dé nieuwe lunchlocatie in Leeuwarden

Real Tosti, een nieuwe tostibar in Leeuwarden en vanaf morgen officieel geopend. Dan is uiteraard de vraag; ‘Waar kan ik deze heerlijke tosti’s gaan uitproberen?’ Nou, de tostibar bevindt zich op de eerste verdieping van het Zaailand.

Real Tosti is onderdeel van een groter project. Naast een tostibar komen er meerdere kleine winkeltjes in het Zaailand. De ROC Friese Poort wil er een werk- en leeromgeving van maken, onder andere met deze nieuwe tostibar. Anders dan bijvoorbeeld de kapperszaak die er komt, zal Real Tosti ook door eigen personeel worden gerund en niet alleen door leerlingen.

Anna Smits is de eigenaresse van Real Tosti. Zij zal de leerlingen samen met het andere personeel gaan begeleiden. Zelf runt Anna in Dokkum onder andere een lunchroom, restaurant en pannenkoekenschip. Aan kennis en ervaring zal het in elk geval niet liggen.

Wat we kunnen verwachten van de kersverse tostibar is een gezellige en dynamische omgeving, waar je naast tosti’s ook smoothies en echte baristakoffie kunt bestellen. ‘We willen een laagdrempelige en tegelijkertijd hippe plek creëren waar iedereen welkom is. Daarnaast vinden we het belangrijk dat de kwaliteit van het eten goed is’, aldus Anna. ‘En natuurlijk hebben we heerlijke tosti’s!’

4 Reacties op “Real Tosti: dé nieuwe lunchlocatie in Leeuwarden”

  1. De Tosti was overheerlijk!!! Wat nog een idee is, om een soort bestelformulier online te zetten waarin je vooraf je tosti kunt bestellen zodat je (in de korte werkpauze die ik heb) optimaal gebruik kan maken van de tijd.
    Zeker een aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *