Tuinfeest Festival keert terug naar Leeuwarden en brengt betoverende festivalsfeer naar de Prinsentuin

Het langverwachte Tuinfeest Festival is terug en staat gepland op 15 juli! Samen met De Koperen Tuin creëren we een magische festivalsfeer in de prachtige stadsjungle van Leeuwarden: de Prinsentuin. Dit unieke festival is dé plek voor liefhebbers van house, techno en disco, en we hebben zelfs een extra stage toegevoegd waar je kunt genieten van heerlijke disco-vibes. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je na afloop van het festival doorgaan met dansen tijdens de afterparty, die plaatsvindt in de sfeervolle binnen locatie van De Koperen Tuin.

Tuinfeest Festival belooft een onvergetelijke ervaring te worden, met een indrukwekkende line-up van bekende artiesten uit de elektronische muziekscene. Verwacht optredens van onder andere Cynthia Spiering, De Sluwe Vos en Menesix. Deze getalenteerde artiesten zullen je meenemen op een muzikale reis vol energie, waarbij je niet stil kunt blijven staan.

We kijken er enorm naar uit om jou te verwelkomen op Tuinfeest Festival 2023 en samen een dag en nacht vol magie te beleven. Zorg ervoor dat je je tickets veiligstelt en je dansschoenen klaar hebt staan, want dit wordt hét hoogtepunt van de zomer!

Tickets voor Tuinfeest Festival zijn nu verkrijgbaar op onze website www.tuinfeest.org. Wees er snel bij, want de vraag is groot en de capaciteit is beperkt tot 2500 enthousiaste festivalgangers. Mis deze kans niet om deel uit te maken van een onvergetelijk evenement!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *