Pathé Leeuwarden filmladder |  25 mei t/m 31 mei

Maak je klaar voor een betoverende speelweek in Pathé Leeuwarden! Deze keer duiken we ‘diep in de zee’ met de charmante zeemeermin.

The Little Mermaid The Little Mermaid is de adembenemende live-action versie van de geliefde animatieklassieker. Laat je meevoeren in dit betoverende verhaal, geregisseerd door de visionaire filmmaker Rob Marshall. Volg Ariel, een avontuurlijke en prachtige jonge zeemeermin, die vastbesloten is de wereld buiten de zee te ontdekken. Ondanks het verbod van haar vader, Koning Triton, om met mensen te praten, volgt Ariel haar hart en wordt ze verliefd op de knappe Prins Eric.

About my Father Beleef een hilarische cultuurclash in ‘About my Father’, waar Sebastian zijn traditionele Italiaanse vader Salvo (gespeeld door Robert De Niro) introduceert aan zijn Amerikaanse vriendin en haar familie. Een weekend vol onverwachte situaties en komische momenten laat vader en zoon de ware betekenis van familie ontdekken.

(Kids) Bing en zijn Vriendjes Breng je kleintje mee voor een magische eerste bioscoopervaring met Bing en zijn vriendjes. Geniet van zeven eerder vertoonde Bing-afleveringen, speciaal gemaakt voor jonge kijkers. Ga samen met Pico de Postmuis op avontuur in de wereld van Bing terwijl ze haar speciale Bing-puzzel voltooit.

Koop nu alvast je kaartjes via www.pathe.nl/leeuwarden en maak je klaar voor een onvergetelijke filmavond! We heten je van harte welkom in onze bioscoop, waar je kunt genieten van een heerlijke bak verse popcorn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *