Pathé Leeuwarden filmladder |  1 juni t/m 7 juni

Stap in het avontuur met de hoofdfilm van deze week: Spider-Man: Across the Spider-Verse

Hoofdfilm) Spider-Man: Across the Spider-Verse OV/NL

Miles Morales keert terug in het volgende deel van de met een Oscar bekroonde Spider-Verse-saga. Dit spectaculaire avontuur neemt de vriendelijke buurtspinnenman uit Brooklyn mee door het multiversum. Samen met Gwen Stacy en een nieuw team van Spider-Mensen neemt hij het op tegen hun sterkste vijand ooit.

The Boogeyman

The Boogeyman is een horror-thriller van 20th Century Studios, gebaseerd op het werk van bestsellerauteur Stephen King. De film vertelt het verhaal van Sadie Harper, een middelbare scholier, en haar jongere zus Sawyer, die proberen om te gaan met het recente verlies van hun moeder. Ze krijgen weinig steun van hun vader Will, een therapeut die zelf met zijn eigen pijn worstelt. Wanneer een wanhopige patiënt onverwachts bij hen thuis verschijnt op zoek naar hulp, laat hij een angstaanjagend bovennatuurlijk wezen achter dat jaagt op families en zich voedt met het lijden van zijn slachtoffers.

(Muziek) Tina

Vanwege het overlijden van Tina Turner zal de documentaire Tina tweemaal terugkeren naar het witte doek, voor een gereduceerd tarief. Tina is een inspirerende documentaire over een van de grootste iconen in de moderne muziekindustrie. Met nog nooit eerder vertoonde beelden, audiobanden en persoonlijke foto’s uit het leven van Tina Turner.

Koop nu alvast je kaartjes via www.pathe.nl/leeuwarden en maak je klaar voor een onvergetelijke filmavond! We heten je van harte welkom in onze bioscoop, waar je kunt genieten van een heerlijke bak verse popcorn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *