Tromptheater: een verborgen schat in de stad

Tromptheater; een verborgen schat in de stad. De schitterende akoestiek en authentieke elementen zorgen voor een intieme en sfeervolle ruimte. Tromptheater legt de verbinding tussen zorg en cultuur en biedt een podium aan bands en theatergezelschappen, er worden feesten georganiseerd en je kunt de studio afhuren om muziek op te nemen.

Ook Tromptheater is een dagbestedingslocatie vanuit Rondomzorg. Bij Tromptheater wordt er enerzijds gefocust op evenementenorganisatie en anderzijds de talentontwikkeling van de cliënten.

Eigen muziek opnemen

Het Tromptheater is een ideale plek om je eigen muziek op te nemen. Daarnaast zijn er twee zalen inzetbaar voor bijvoorbeeld feesten, symposia en trainingen. In allebei de zalen vind je presentatie- en geluidsapparatuur. Laten filmen kan ook: er zijn meerdere camera’s om te filmen en te streamen.

De keuken vanuit Poespas zorgt voor de koffietafel, lunch of het diner. Horeca, techniek en productie worden grotendeels verzorgd door de cliënten van Rondomzorg.

Zaalverhuur en evenementen

De Tromptheaterzaal is te huren voor allerlei bijeenkomsten. Ideaal om te repeteren met een koor of theatergezelschap. Van een netwerkbijeenkomst voor ondernemers tot beoefenaars van een sport of hobby; bij Tromptheater kan alles. Zin in een avondje uit? Tromptheater organiseert allerlei evenementen voor een gezellige avond uit. Een terugkerend evenement is Downtown Café: een reeks diners met concerten. Ook komend jaar krijg je twee keer per maand een driegangendiner en een fijn concert voorgeschoteld.

Vrijwilligers en stagiairs

Door het beschermende karakter en de altijd aanwezige begeleiding van het Tromptheater is de locatie een mooie opstap of een beschermde plek voor een zinvolle dagbesteding. Leuk om te weten: Kattencafé Poespas wordt op dezelfde manier gerund.

Naast cliënten met een beperking is er ook ruimte voor vrijwilligers en stagiairs op het gebied van onder andere programmering, organisatie, publiciteit en theatertechniek. Zin in een avondje uit? Check dan het programma op www.tromptheater.nl. Ben je op zoek naar een vrijwilligers- of stagefunctie? Dan ben je altijd welkom om te solliciteren via tromptheater@rondomzorg.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *