Trey Songz komt naar Leeuwarden. Club Red heeft deze Amerikaanse legende geboekt voor een optreden op vrijdag 4 augutus 2023.

Trey Songz, geboren als Tremaine Aldon Neverson, is een Amerikaanse zanger, songwriter en acteur. Hij werd geboren op 28 november 1984 in Petersburg, Virginia, USA.

Songz begon zijn muziekcarrière in 2004 met de release van zijn debuutalbum “I Gotta Make It”. Hij kreeg wijdverspreide erkenning met zijn tweede album “Trey Day” in 2007, dat de hitsingle “Can’t Help But Wait” bevatte. Sindsdien heeft hij verschillende succesvolle albums uitgebracht, waaronder “Ready”, “Passion, Pain &Pleasure” en “Chapter V”.

Naast zijn muziekcarrière is Songz ook verschenen in verschillende films en televisieshows, waaronder ‘Texas Chainsaw 3D’, ‘Baggage Claim’ en ‘Blood Brother’. Hij is ook erkend voor zijn filantropische werk, waaronder zijn betrokkenheid bij verschillende liefdadigheidsorganisaties en zijn steun voor sociale rechtvaardigheid.

Over het algemeen is Trey Songz een multi-getalenteerde artiest die aanzienlijk succes heeft geboekt in de muziekindustrie en daarbuiten.

Tickets vanaf nu verkrijgbaar

Voor tickets klik op de link: https://www.red-room.nl/tickets

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *