Tres Jolie: geen interieurtrends, maar iets dat bij jou past

Wanneer je interieurwinkel Tres Jolie binnenloopt, krijg je dankzij het aardekleurig interieur gelijk een gevoel van rust, eenheid en sfeer. Je voelt meteen de neiging om je huis een nieuwe look te geven. De winkel is ingericht met de meest prachtige meubels en woonaccessoires. Of je nou op zoek bent naar een mooie lamp voor je eethoek, een trendy cadeautje, een mooie gordijnstof of een fijne geurkaars: je vindt het allemaal, en nog veel meer, bij Tres Jolie.

Eigenaresse Ellen Klunder heeft eigenlijk geen introductie meer nodig. Met haar prachtige winkel in de Sint Jacobsstraat zorgt ze al jaren voor het complete plaatje. Dat doet ze met haar eigen visie: geen dertig gordijnstoffen of vloeren, maar altijd kijkend naar wie er tegenover haar staat.

“Ik ga altijd met mijn klanten in gesprek, omdat ik wil weten wie ze zijn en waar hun woonwensen liggen. Zo kan ik een interieur op maat maken, dat past bij de bewoners. Ik zoek iets unieks, ook als klanten een bepaalde stijl willen. Zo krijgt alles een eigen sausje en geen vtwonen-plaatje”, legt Ellen uit.

De ene klant is bijvoorbeeld op zoek naar een mooie lamp voor haar ronde eethoek en de ander op zoek naar ‘gewoon een mooi gordijnstofje’. Ellen is langzamerhand veranderd in een interieurinrichter. Ben jij toe aan een nieuw interieur of wil jij een ruimte in huis helemaal omgooien? Dan ben je bij Tres Jolie helemaal op de juiste plek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *