Thuis genieten van de lekkere pizza’s van Sardegna

Al meer dan veertig jaar zorgt pizzeria Sardegna voor de lekkerste pizza’s in Leeuwarden. Helaas geen jubileum, maar hopelijk is er volgend jaar een feestje! Van uitstel komt géén afstel. Afhalen en dineren is al tijdenlang mogelijk, maar sinds kort is daar bezorgen ook aan toegevoegd. En dat heeft een tijdje geduurd…

De bezorgoptie bestaat namelijk sinds juli en is volledig te wijten aan het coronavirus. “Dankzij het coronavirus is het aantal zitplekken gehalveerd. Een kennis begon een bezorgservice, waar wij ook gebruik van maakten. Na een aantal maanden was het voor hem niet helemaal rendabel en hebben mijn buurman en ik de fietsen overgenomen. Het is nog even wennen en hartstikke nieuw, maar we zijn zeer tevreden over de eerste opzet!”

Na tips over het hoe en wat van zijn collega’s in de Vrijheidswijk is Renato uiteindelijk met het bedrijf Sitedish in zee gegaan. “Ze hebben geholpen met het opzetten van de site en de helpdesk was fantastisch. Enkele kinderziektes waren binnen tien minuten opgelost! Daar ben ik erg tevreden over.”

Kwaliteitsbehoud, op temperatuur en op tijd

Nu kun je via de website van Sardegna dus je pizza’s bestellen. Ook betalen gaat via internet. Zo kunnen de bezorgers veilig (en zonder munt- en papiergeld) over straat. “Dankzij de pizzatas, die wordt opgewarmd tot zeventig graden, blijft de bestelling drie kwartier warm. Zo kan je thuis genieten van een lekker warm gerecht, maar hier gelijk uit de oven is natuurlijk het allerlekkerste!”, voegt Renato toe.

Je pizza laten bezorgen kan op woensdag t/m zondag, tussen 17.15 uur en 20.00 uur via pizzeriasardegnaleeuwarden.nl. En ben je minstens zestien jaar oud en heb je interesse om fit te blijven én geld te verdienen? Aanmeldingen als bezorg(st)er zijn altijd welkom. Meer info vind je bij Pizzeria Sardegna. Of mail pizzeriasardegna@outlook.com

Foto: Marcel van Kammen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *