Thuis genieten van de lekkerste satés? Ook TOTT bezorgt

In het kleine maar gezellige keukencafé TOTT kun je genieten van overheerlijke vis-, vlees- of vegetarische satés. Sinds kort kun je er, net zoals bij de buren, ook je bestelling laten bezorgen. Dat was voor eigenaar Anders de Boer toch wel even wennen, vertelt hij…

Bezorgen is namelijk een andere tak van sport, biecht hij op. “Ik ben een gastheer, een gastvrije ondernemer om het zo maar te zeggen. Ik vind het leuk om mensen over de vloer te krijgen. De vraag naar bestellingen was er wel, zeker in deze coronatijden.” In de wandelgangen hoorde Anders dat zijn satés werden gemist. “Via sociale media hebben we aangegeven dat men hun bestelling kon doorgeven, die ik vervolgens in mijn eigen auto bezorgde”, vertelt Anders. “De vaste gasten zien, was erg leuk! Zij waren ook de eersten die weer in het restaurant zaten toen we weer open mochten.”

Een nieuwe uitdaging

Inmiddels werkt TOTT met hetzelfde bezorgsysteem als Sardegna, wat een beetje wennen is voor Anders. “Soms heb je wel zes, zeven bestellingen achterelkaar! En dan zijn het bestellingen door heel Leeuwarden. Probeer dat maar eens in een kort tijdsbestek, naast je restaurantgasten, te bereiden en warm te bezorgen. Het is zo nu en dan een beetje tricky en flink aanpoten! Je leert er wel weer van en het is een nieuwe uitdaging”, vertelt Anders. Wil jij een sateetje bestellen bij keukencafé TOTT? Dat kan via de website, tott-leeuwarden.nl! Maar, zoals Anders zegt: “Het liefst zien we iedereen ook graag weer over de vloer komen!”

Net zoals bij Sardegna ben je ook bij TOTT altijd welkom om je aan te melden als bezorger! Wel moet je minstens zestien jaar oud zijn. Meer info vind je bij Keukencafé TOTT.

Foto: Marcel van Kammen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *