The London Knights komen naar Leeuwarden

Foto: Zalen Schaaf

Dames opgelet, de sexy mannen van London Knights komen 27 maart naar Leeuwarden in Zalen Schaaf. De groep bestaat uit vijf prachtige mannen die alle aanwezige dames in een avondvullende show een feest gaan bezorgen die je niet snel zult vergeten.

The London Knights komen al sinds 1991 zo’n twee à drie keer per jaar on tour door Nederland en België en trekken met deze gigantische knaller steeds weer volle zalen. Internationale kritieken hebben ze met succes doorstaan en met dank aan het zeer professionele niveau worden ze ook steeds succesvoller. De nadruk van hun optreden ligt voornamelijk op vermaak, plezier en smaakvolle presentatie van mannelijk schoon. 

De groep bestaat uit:
Paul Grant: Het eerste bewijs in de groep dat “Black is Beautiful“ en worth every inch. De nieuwe leider van The London Knights, laat zien dat hij elke dag de sportschool bezoekt en zijn gelaat wordt gesierd met de ontwapende glimlach van een ideale schoonzoon.
Toni Storm: Een kleurrijk figuur op het podium, een lach om bij te smelten. Een reden om je te laten verleiden? Zijn optreden is duizelingwekkend en adembenemend.
Austin Fox: Swingend en dansend gaat deze stripper over het podium. Weet vooral de harten van de jongere dames te stelen.
Adem Konda: (Snap je hem?) International erotic danser. Ook deze stripper is een grote verrassing in The London Knights formatie en wederom een exotische surprise in de show.
Hunter: Een jong talent, zeer atletisch. Een verrassend einde van zijn show, maar vergeet niet te genieten van zijn totale show, boeiend van begin tot eind.

Na afloop van de show gaan “The London Knights” even opfrissen en alle olie van hun lijf halen. Ze komen daarna terug voor eventuele foto’s die je met ze kunt maken. De foto’s zijn wel tegen betaling, maar dan heb je wel een lekkere foto. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *