Shotje vernoemd naar Teun de stadskat

Foto: Teun_de_Poes Instagram

Teun, dé Stadskat van Leeuwarden, wie kent hem inmiddels niet? Je bent hem vast al een keer tegengekomen in het centrum. Daarnaast kun je hem volgen op Instagram en ook heeft hij zijn eigen Facebookgroep waar fans foto’s en filmpjes van hem delen. Zo ben je dagelijks op de hoogte van waar Teun uithangt.

Winkel in en winkel uit, dat is wat Teun voornamelijk doet de hele dag. Eventjes wat rond strûnen, heerlijk. Hij is voornamelijk te vinden op de Nieuwestad, bij het Zaailand en op het Ruiterskwartier en zo is hij ook een vaste gast bij shotjesbar Bebidas.

Bij Bebidas vinden ze dat vaste klanten beloond mogen worden en daarom heeft Stadskat Teun nu zijn eigen shotje! Teuntje, zoals het shotje wordt genoemd, bestaat uit Sambuka, Bols Yoghurtlikeur en Dutch Dynamite, zo schrijft Suksawat. Daarnaast krijg je er ook nog twee dropjes bij, helemaal passend bij het shotje. Heb jij hem al geprobeerd?

4 Reacties op “Shotje vernoemd naar Teun de stadskat”

 1. De zoveelste stadskat..
  Zo leuk om selfies mee te maken, en ondernemers vinden het geweldig voor de klandizie.
  s’ nacht wordt er niet naar om gekeken, want dan gaan de ondernemers en de winkeliers weer naar huis, en de kat doolt de hele nacht maar wat op straat rond.

  De vorige stadskatten zijn allemaal dood.
  Vaak worden ze s’nachts in de gracht gegooid door stappers.
  Voorbeeld is Gerrit van de Kerkstraat:
  https://leomiddelse.nl/kat-van-de-kerkstraat-overleden/

 2. Dat Teun zijn lot door hem in de gracht te gooien ook nog eens mee maakt kun je op wachten, er lopen zoveel ingevoelige idioten in de stad. Wat een geweldig beestje is het toch maar ik hou mijn hart vast…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *