Nieuw van Danio: tompouce- en speculaaskwark!

Tompouce donuts, tompouce paaseitjes, tompouce pepernoten, je kunt het je zo gek niet bedenken, het is er allemaal. De tompoucesmaak is populair, zo blijkt wel. De gewone tompouce, het gebakje, blijft ook hartstikke populair en lekker natuurlijk.

Ook Danio, onderdeel van Danone, vond het tijd om iets te gaan doen met de trend rondom te tompoucesmaak. Zij zijn onlangs gekomen met de Danio Tompouce. Kwark met tompoucesmaak en daar doorheen gemixt lekker stukjes koek. Dat wil je toch proberen!

Danio gaat verder; een combinatie van kruidige speculaas en de romige kwark van Danio, dat is de Danio Speculaas. Een tweede nieuwe variant die Danio op de markt heeft gebracht. Helaas zijn beide smaken een limited edition, dat staat in elk geval aangegeven op de verpakking.

Dus wil je de tompouce- en speculaassmaak proberen? Wees er dan snel bij, want voor je het weet zijn ze niet meer verkrijgbaar, net zo’n gevalletje McFlurry Kitkat en McFlurry Stroopwafel. Ook zo jammer dat deze twee smaken niet meer verkrijgbaar zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *