The Bakery: een mix van smaken, cadeautjes en gezelligheid

Ben je al eens binnengestapt bij The Bakery? Deze hotspot is al drieënhalf jaar gevestigd aan de Nieuwestad. Stukje bij beetje wordt deze stille kant van de stadsgracht steeds gezelliger, populairder en komen er meer leuke winkels en horeca in de leegstaande panden. The Bakery mag zeker niet ontbreken in het rijtje leuke horeca. Of je nu op zoek bent naar een rustige werkplek of een gezellige plek om af te spreken: hier zit je goed.

Voor wie The Bakery nog niet kent, is een kleine introductie misschien wel op zijn plaats. Niels en Sahfira zijn samen The Bakery begonnen. Hier vind je verschillende muffins, cheesecakes, taarten en brownies. Maar ook voor ontbijt, lunch, cadeautjes of een high teab en je hier aan het juiste adres. Gewoon een lekkere kop koffie kan op deze gezellige plek natuurlijk ook!

Blijven ontwikkelen

Sahfira ken regelt alle ins en outs van deze hotspot. Haar expertise is niet afkomstig van een horeca studie, maar gebaseerd op jarenlange praktijkervaring, variërend van grote horeca ketens tot kleinere zaken en het verzorgen van evenementen. “Niels en ik hebben samen meer dan 30 jaar horeca-ervaring, waardoor we elkaar uitstekend aanvullen. Het grappige is dat ik ooit voor de klas stond, en nu werk ik vanaf het allereerste begin met veel plezier hier!”

“The Bakery zou ik omschrijven als een conceptstore mét horeca. We blijven ontwikkelen, zowel in de winkel als in het horecagedeelte. Je kunt hier binnenstappen en steeds weer iets nieuws zien of ervaren. De kaart en het assortiment wisselen vaak. In de winkel haken we in op de trends die bij ons passen,” vertelt Sahfira. Naast de vaste kaart biedt The Bakery nu ook seizoensgebonden specials aan. “Voor de herfst en winter hebben we bijvoorbeeld de pumpkin spice latte en de honey cappuccino met kokosmelk. Deze specials zijn een groot succes! We proberen de smaken van het seizoen te vertalen naar heerlijke drankjes.”

Naast de wisselende kaart en specials onderscheidt The Bakery zich ook in het aanbod vast producten. “We willen niet zomaar een van de velen zijn. Daarom vind je hier bijvoorbeeld verschillende frisdranken met vaak een interessant verhaal erachter, zoals Kumasi. Dit merk maakt frisdrank van het restproduct dat overblijft bij het maken van chocolade, wat normaal gesproken wordt weggegooid. Het bijzondere is dat het niet naar cacao smaakt. Op deze manier streven we ernaar ons te onderscheiden met unieke producten.”

Persoonlijk en knus

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de fijne sfeer die hier hangt. Hier ervaar je een warme, gezellige en gastvrije ambiance. Of je nu komt om te genieten of te schuilen voor het herfstige en winterse weer, je wordt verwelkomd door een knusse sfeer. Het pand is van zichzelf al authentiek met verschillende hoogtes en hoekjes waar je lekker kunt zitten. De lounge-achtige koffiehuis muziek versterkt deze sfeer des te meer. Bovendien kun je hier leuke cadeautjes vinden. Bijna alles wat op de kaart staat, kun je ook meenemen voor thuis. Koffie, thee, heerlijkheden, servies en woonaccessoires, je vindt het hier allemaal.En goed nieuws: de nieuwe kaart is nu uit, dus kom deze zeker checken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *