Beauty’s: “Het is niet de kunst van het weglaten, maar van het toevoegen”

Stap binnen in de wereld van Beauty’s, waar eigenaar Cathy Pruis al twaalf jaar lang haar passie voor elegante sieraden deelt. Gelegen in het hart van Leeuwarden, biedt deze boetiek een diverse collectie van verfijnde accessoires. Waar we in de vorige editie over het merk Rauschmayer en de prachtige gepersonaliseerde ringen hebben verteld, maken we deze keer ook kennis met de unieke verhalen achter twee andere spraakmakende merken: het Deense meesterwerk van Christina en het Nederlandse vakmanschap van Sparkling Jewels.

Cathy’s gastvrijheid en expertise creëren een omgeving waar klanten worden aangemoedigd om hun eigen stijl te ontdekken. “Een maand geleden kwam er iemand langs die eigenlijk helemaal niet zo van de sieraden was. Ik heb toen een heel leuk setje aan armbanden aan haar verkocht. Het leuke vond ik dat ze vorige week weer langskwam en vroeg of ik haar weer even wilde helpen. Nog geen dag later kwam ze voor nog een advies.”

Christina

Een sieradenmerk met een rijke geschiedenis van twaalf jaar, vindt zijn oorsprong in het schilderachtige Denemarken. Opgericht door de getalenteerde ontwerpster Christina Hembo, heeft dit merk zich gevestigd als een icoon van tijdloze elegantie. Christina, met haar basis in Denemarken, verspreidt nu haar prachtige collecties over heel Europa.

Een populair design van de Deense ontwerpster die Cathy verkoopt in haar boetiek zijn de Collect Watches. “Wat deze horloges zo bijzonder maakt, is het modulaire ontwerp. De horloges bestaan uit een basisuurwerk dat gemakkelijk kan worden aangepast met verwisselbare bandjes en diverse bedels. Hierdoor ontstaat een persoonlijk sieraad dat perfect aansluit bij de stijl en voorkeuren van de drager.”

De Collect Watches zijn beschikbaar in verschillende stijlen,van klassiek tot eigentijds, en bieden een breed scala aan keuzemogelijkheden voor de bandjes en bedels. De bedels,die zorgvuldig zijn ontworpen met oog voor detail, maken het horloge helemaal naar wens. Ze variëren van subtielere bedels tot fonkelende edelsteentjes, waardoor de Collect Watch een verlengstuk wordt van de persoonlijkheid van de drager.

Een ander opvallend kenmerk is de eenvoudige manier waarop het bandje kan worden verwisseld. Met één klik kan je het horloge aanpassen aan verschillende gelegenheden of stemmingen. Of het nu een leren bandje is voor een formele bijeenkomst of een kleurrijk bandje voor een speelsere look, de Collect Watches van Christina bieden hierdoor veelzijdigheid en stijl in één.

Kennismakingsaanbieding

Speciaal voor jou heeft Cathy een speciale aanbieding gemaakt om kennis te maken met het Collect Watch horloge. Voor zolang de voorraad strekt biedt Beauty’s dit modulaire en veelzijdige horloge aan voor slechts 199,- in plaats van 300,-. “Met deze speciale aanbieding krijg je niet alleen het prachtige horloge van Christina, maar ook een extra bandje om je horloge helemaal eigen te maken. Als kers op de taart ontvang je daarnaast ook een elegant doosje waarin je jouw horloge veilig en stijlvol kunt bewaren.” Het horloge is verkrijgbaar in het zilver, goud en rosé goud.

Sparkling Jewels

Een ander heel mooi sieradenmerk, waarvan de wintercollectie net twee maanden geleden is uitgebracht, is Sparkling Jewels. Sparkling Jewels is opgericht door een Nederlands echtpaar met een passie voor sieraden. Het merk heeft in de afgelopen tien jaar een indrukwekkend bedrijf opgebouwd. “Een opvallende eigenschap van Sparkling Jewels is het concept van mixen en matchen. Klanten kunnen verschillende elementen van hun sieraden combineren, van oorbellen tot hangers, waardoor ze een unieke stijl kunnen creëren die past bij hun persoonlijkheid en outfit.” Hierdoor wordt elk sieraad een expressie van individualiteit.

Een ander opvallend aspect is de toewijding aan duurzaamheid. Sparkling Jewels streeft ernaar om hoogwaardige materialen te combineren met milieubewuste productiemethoden, waardoor klanten niet alleen genieten van prachtige sieraden, maar ook een bewuste keuze maken voor duurzaamheid.

Quinty Trustfull

“We hebben nu een hele leuke aanvulling op de Sparkling Jewels. Het gaat om een samenwerking tussen Sparkling Jewels en Quinty Trustfull. Dit heeft geleid tot de lancering van de Hidden Gem Collection.” Deze collectie belichaamt de essentie van exclusiviteit en wordt geleverd met edelstenen die zorgvuldig zijn uitgekozen. “Stel je hebt al een mooi klassiek hangertje, dan kan zo’n edelsteen van de collectie van Quinty Trustfull je ketting alweer een hele andere uitstraling bieden.”

Veelzijdigheid

Naast deze twee prachtige merken heeft Beauty’s een mix van betaalbare opties en kwalitatieve sieraden. Van oorbellen van stainless steel tot opvallende statementkettingen, Beauty’s heeft een uitgebreide collectie sieraden die aantrekkelijk is voor alle leeftijdsgroepen. Zo heeft Beauty’s ook voor elke jonge fasionista iets te bieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *