Te koop: duurzame en energiebewuste woningen in Stiens

In de nieuwbouwwijk Steenslân in Stiens is de verkoop gestart van zes nieuwe woningen; zes ruime rijwoningen onder één kap. Het project wordt uitgevoerd door Kimsma bouwbedrijf en Planhus en er zijn inmiddels al drie woningen verkocht en één onder optie. De woningen hebben een royale tuin, beschikken over drie slaapkamers plus een grote zolder en er is meer, iets wat deze huizen anders dan anders maakt…

Niet zomaar een huis

De woningen aan de Sierksmastrjitte zijn niet zomaar een paar rijtjeshuizen zoals je ze wel vaker tegenkomt. Bij Planhus staan duurzaamheid en energiezuinigheid voorop en bij de bouw en ontwikkeling van de woningen wordt hier rekening mee gehouden. De huizen worden onder andere uitstekend geïsoleerd, er wordt een 3-laagse beglazing aangebracht, de woning wordt voorzien van een warmtepomp en er worden zonnepanelen geplaatst. Hiermee bespaar je jaarlijks veel geld op je energierekening. Beter kan toch niet?

Voordat de bouw van deze zes unieke huizen zal beginnen, moeten er minimaal vier verkocht zijn. Op dit moment zijn er drie huizen verkocht, twee huizen volledig beschikbaar en is er één onder optie. Voor degene die snel gerekend heeft, betekent dit nog één definitieve verkoop waarna de bouw van start zal gaan. Dus grijp je kans, nu het nog kan en misschien word jij de nieuwe eigenaar van één van deze royale en duurzame woningen in het prachtige Stiens!

Is je interesse gewekt?

Kijk voor meer informatie op Funda (https://www.funda.nl/nieuwbouw/stiens/project-40198398-sierksmastrjitte/) of bezoek de eigen website van Planhus (https://www.planhus.nl/projecten/actueel/steenslan-stiens-6-1/).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *