Janko Kuiper heeft zijn geluk hervonden bij Taco Mundo

Jarenlang was Janko Kuiper hét visitekaartje van Snackbuffet het Vliet, totdat hij toe was aan een nieuwe uitdaging. Deze heeft hij gevonden bij fastfoodketen Taco Mundo, waar hij sinds augustus 2018 de trotse eigenaar van is. Een baan waar hij elk dag met plezier naar toe gaat.

Zijn nieuwe baan was wel even wennen, vertelt Janko. Waar hij in het begin nog even moest aftasten (wat gebeurt er bijvoorbeeld als er iemand ontslag neemt?), gaat het zowel in het restaurant als met Janko zelf allemaal een stuk beter. ‘Eten en drinken is altijd mijn passie geweest. Nu mag ik dat zelf doen voor honderden mensen. Heerlijk!’, vertelt Janko. Dankzij zijn nieuwe werkplek voelt hij zich heel goed. De laatste jaren ging hij niet meer met plezier naar zijn werk, maar nu doet hij dat nog ieder dag. ‘Soms baal je natuurlijk wel als er iemand ziek is op je vrije dag, maar als ik eenmaal bezig ben, is het één big smile.’

Als eigenaar is Señor Janko overal terug te vinden; in de keuken, tijdens het inpakken en zelfs als bezorger op de scooter. Hij wil hét gezicht van Taco Mundo Leeuwarden worden. ‘Op mijn auto staat Taco Mundo, op mijn jast staat Taco Mundo en als mij in de stad wordt gevraagd wat ik nu doe, geef ik ze een visitekaartje van Taco Mundo.’

Janko kijkt zonder zorgen naar de toekomst. ‘Wat er over een jaar is veranderd? Weet ik niet. De passie blijft en ik groei elke dag. Misschien gaat het werk mij dan nóg makkelijk af. Wat ik hoop te bereiken weet ik ook niet. Geld heeft mij nooit zoveel gezegd. Ik wil gelukkig zijn en financieel onafhankelijk zou ook wel prettig zijn. Wie weet kom ik iets tegen wat ik nog leuker vind, maar zoals ik er nu over denk, zit ik hier over vijf jaar nog.

2 Reacties op “Janko Kuiper heeft zijn geluk hervonden bij Taco Mundo”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *