TDC kookt: meer met Magimix

Maak kennis met de beste foodprocessor tijdens TDC kookt, een demonstratie aan het kookeiland in de winkel. Op zaterdag 26 oktober tussen 11.00 tot 16.00 ben u van harte welkom om langs te komen in de winkel op de Voorstreek 52. Vooraf aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis! Wat houd je tegen?

De Magimix

De Magimix is al drie jaar op rij als ‘beste getest’ door de consumentenbond. Van raspen tot mixen en van snijden tot kneden, je kan bijna alles met de multifunctionele keukenmachine. Door het zeer compacte formaat neemt het apparaat weinig ruimte in op het aanrecht, ideaal! De Magimix heeft een supersterke motor die levenslang mee gaat. Er wordt dan ook niet voor niets dertig jaar garantie geboden.

De Magimix is eigenlijk onmisbaar in iedere keuken waar lekker gekookt wordt. Door het drie-kommensysteem kan de keukenmachine voor verschillende doeleinden worden gebruikt. De grote kom wordt gebruikt voor het mixen en kneden. De middelste kom is bedoeld voor al het rasp- en snijwerk en de kleinste kom is ideaal voor het fijnmalen van bijvoorbeeld dadels en noten of om een heerlijke pesto te maken.

De Magimix zelf uitproberen? Kom dan volgende week zaterdag langs en laat je inspireren!  

Meer TDC kookt:

  • 9/11: Bakken met Kitchenaid
  • 23/11: Bakken in RVS
  • 14/12: Inspiratie kerstdiner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *