Dunkin’ Donuts verkrijgbaar bij Jumbo Hoeksterend

Een lekker tussendoortje, ja, dat is een donut zeker weten! Nu kun je dit lekkernij op verschillende manier kopen: voorverpakt in een plasticje uit de fabriek, ‘verse’ uit de bakkerij van de supermarkt, echte verse bij de bakker om de hoek of échte, échte lekkere bij een donutspeciaalzaak.

Bij de laatste optie kun je denken aan Dunkin’ Donuts. Dunkin’ Donuts is afkomstig uit Amerika en is een internationale koffie- en donutzaak waar je ook broodjes, muffins en bagels kunt kopen. En laat het nu net zo zijn, dat de heerlijke donuts van Dunkin’ Donuts nu ook in Leeuwarden verkrijgbaar zijn. Ook al is het tijdelijk, voor de aankomende twee weken staat er een pop-upstore bij Jumbo Hoeksterend. Een goede zet van Jumbo Kooistra!

Bij Dunkin’ Donuts ben je alles behalve goedkoop uit; je betaalt er de hoofdprijs. €2,25 voor één donut en koop je zes van die zoete en kleurrijke ronde bollen, dan krijg je een beetje korting en betaal je ‘slechts’ elf euro. Maar is dit bedrag het ook echt waard? Zijn de Dunkin’ Donuts ook echt veel lekkerder? Dat kun je het beste zelf bepalen. Vanaf een afstandje zien ze er in elk geval uit om op te vreten! En het oog wil natuurlijk ook wat.

2 Reacties op “Dunkin’ Donuts verkrijgbaar bij Jumbo Hoeksterend”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *