Alweer de zevende editie van Into the Void!

Dit weekend is alweer de zevende editie van Into the Void! Twee dagen lang genieten en losgaan op de beats van gave bands waarbij het muzikaal draait om decibels, trage ritmes en lekkere grooves. Met andere woorden, houd je van stoner, sludge en doom dan is een bezoekje aan dit festival zeker iets voor jou!

Ook heerst er een gezellige sfeer tijdens het tweedaagse stoner- en doomfestival. Naast uiteraard de mensen die aan het genieten zijn, zorgt ook de uitstraling en inrichting van Neushoorn, de locatie waar Into the Void gehouden wordt, voor een uitstekende ambiance.

Line up

In totaal kun je, verspreid over twee dagen, genieten van 25 verschillende bands die je allemaal omver zullen blazen met hun onderscheidende geluid. De bands die dit jaar op het programma staan zijn onder andere: Eyehategod, Alcest, Bongripper, The Obsessed, Truckfighters, Fireball Ministry, Soar, Antimatter, Borgne, Lo-Pan, Black Pyraid, Lord Dying, Hemelbestormer, Yatra en Purpura.

Kortom, ben jij een echte fan van stoner, doom, sludge, postrock, psychedelic en alles gerelateerd aan heavy underground muziek, aarzel dan niet en get your tickets now!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *