Taco Mundo bestaat 20 jaar en dat vieren ze met best-sellers uit het verleden!

Taco Mundo bestaat 20 jaar en dat vieren ze onder andere met best-sellers uit het verleden. Deze throwbacks zijn een tijdelijke aanvulling op het menu. Ze hebben afgetrapt met Poncho Potato en nu gaan ze voor de overheerlijke Alitas de Pollo. Probeer ze nu en laat je verrassen!

Uniek menu

Voor de lekkerste Mexicaanse gerechten ben je bij Taco Mundo aan het juiste adres! Van heerlijke Burritos tot Nachos a la Mexicana die je kunt dippen in een van de acht huisgemaakte Salsas. Wie een kijkje op heeft menu heeft genomen weet dat ze een gevarieerd aanbod hebben. Om keuzestress te voorkomen en je te laten verrassen kun je kiezen uit een van de Mundo Menus, waar je hun favorieten in terugvindt.

Onze missie

Taco Mundo wil iedereen in Nederland lekker Mexicaans én een goed gevoel bezorgen! Taco Mundo groeit hard, dus ze kunnen op steeds meer plekken mensen blij maken met de lekkerste Mexicaanse gerechten. Al hun gerechten worden met liefde bereid en met een glimlach bezorgd.

Onze Kernwaarden

Taco Mundo is verrassendbetrouwbaarkleurrijk en toegankelijk.
De Mexicaanse keuken is booming in Nederland, zij willen mensen verrassen met de authentieke kleurrijke gerechten. Betrouwbaar zijn ze doordat Taco Mundo kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Er wordt samengewerkt met de beste partners om ervoor te zorgen dat de ingrediënten vers en van goede kwaliteit zijn. Tot slot zijn ze ook toegankelijk, willen ze jong en oud blij maken met écht lekker eten tegen een betaalbare prijs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.