Super jammer: Tea and More aan de Nieuwestad is gestopt. Wil jij het concept doorzetten of het huurcontract overnemen?

Ontzettend verdrietig nieuws, maar Tea and More aan de Nieuwestad is gestopt. Vanwege personeelstekort is het helaas niet meer mogelijk om de theewinkel draaiende te houden. De eigenaar is op zoek naar iemand die het pand wil overnemen of het concept wil voortzetten.

Een grote uitverkoop, afscheidsactie of sluiting komt er helaas ook niet. De winkel is helaas écht gesloten. Wel is het nog mogelijk om via de website van de theewinkel nog aankopen te doen. Daar heb je nog de keuze uit allerlei klassieke en bijzondere theesoorten.

Zie jij iets in het doorzetten van het concept? Of zou jij het huurcontract van het pand willen overnemen? Allebei is mogelijk. Stuur daarvoor een berichtje naar tvg@teaandmore-online.com of bel naar 0049-1716542437.

3 Reacties op “Super jammer: Tea and More aan de Nieuwestad is gestopt. Wil jij het concept doorzetten of het huurcontract overnemen?”

  1. Goedenavond. Ik heb interesse in het voorzetten. Graag ontvang ik hierover meer informatie

    1. Hallo Hanny,

      Dankjewel voor jouw bericht. Graag komen wij met jou in kontakt. Kan je je telefoonnummer misschien doorgeven met een berichtje naar 0049-171-6542437. Wij verheugen ons van jou te horen. Hartelijk groeten, Theo van Grinsven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *