DE 3de KAMER: een magische winkel aan de Groentemarkt

Bij sommige winkels is een stap naar binnen een stap in een compleet andere wereld. En dat is ook het geval wanneer je DE 3de KAMER binnenloopt. Omringd door servies, brocante, kaarsen en delicatessen vraag je je dan af: zit ik écht in Leeuwarden? Jazeker!

DE 3de KAMER is een magische winkel aan de Groentemarkt. De winkel is ietsjes anders dan andere winkels. Dat komt door de combinatie van alle spullen, de achtergrondmuziek en de entourage. Dit zorgt voor een unieke sfeer, geeft eigenaar Albert aan. “Als mensen de winkel binnenkomen, blijven ze hangen en ze komen ook weer terug. Ze moeten gewoon nóg een keer de winkel in. Het is veel te leuk!”

Wasmiddel voor mannen

Het assortiment van DE 3de KAMER is zo ontzettend uitgebreid dat we daar niet heel veel over kunnen schrijven. Eigenlijk moet je zelf even langs om de sfeer het beste te kunnen beleven. Een ding dat er echter uitspringt is Antoine. Antoine is een wasmiddel, puur voor mannen. Want waarom moeten alle wasmiddelen naar bloemetjes ruiken?

Antoine is een Frans merk en wordt aangeboden in een luxe glazen fles. DE 3de KAMER is één van de twee plekken in Nederland waar het product wordt verkocht.

Meerdere geuren

Er zijn verschillende geuren: Classic, Jasmine en Intense. De Classic ruikt naar sandelhout, ceder, musk en amber. De Jasmine ruikt naar jasmijn, lelietjes-van-dalen, vanille en patchouli.

Dan heb je ook nog de Intense: die ruikt stevig naar patchouli en amber. Zit daar geen optie tussen? Dan is er sinds kort tóch een versie die naar bloemen ruikt. De ‘Pour Elle’ ruikt naar rozen, iris en een vleugje amber.

Zoals gezegd is DE 3de KAMER een ideale plek om zelf te ontdekken. Je vindt de winkel aan de Groentemarkt nummer 4. De winkel is van dinsdag tot en met zaterdag geopend. Dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 17.30 uur, zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Afwijkende tijden worden via Facebook gecommuniceerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *