Exclusief bij Beauty’s – Jewelry & Fashion te verkrijgen: de trouwringen van Rauschmayer

Je zegt het in het dagelijks leven vaak heel snel. Als antwoord op simpele vragen, bijvoorbeeld. Maar op dat éne beslissende moment kan een ‘ja’ levens en liefdes veranderen. En wanneer een ‘ik’ een ‘wij’ wordt, wil je dat natuurlijk met een prachtige ring vastleggen. Sinds deze week vind je exclusief bij Beauty’s – Jewelry & Fashion de trouwringen van Rauschmayer.

De ringen van Rauschmayer zijn in elke prijsklasse verkrijgbaar en vanzelfsprekend van hoogwaardige kwaliteit. Of je nou op zoek bent naar een geelgoude of platina ring, een smalle of bredere en een dikkere steen of een steentje meer wil: elke ring van Rauschmayer wordt samengesteld op de manier zoals jij dat wil.

Zelf je trouwring ontwerpen

De ringen hebben een korte levertijd: in maximaal veertien(!) dagen draag jij jouw ring aan je vinger. Daarnaast zijn de ringen in elke prijsklasse verkrijgbaar. En mocht er onverhoopt een briljant verloren of gebroken gaan? Dan geldt er een garantie van vijf jaar.

Zelf je trouwring thuis ontwerpen? Dat kan ook! Via een QR-code is het mogelijk om de ringconfigurator van Rauschmayer te downloaden. Je volgt de stappen van de configurator, print je ontwerp en maakt een afspraak met Beauty’s om je ring te bestellen. Zo makkelijk is het.

Meer informatie? Kom eens langs bij Beauty’s aan het Naauw. Foto: Arie van Willigem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *