Store 1892: de damesmodewinkel voor iedere vrouw

Moeten we Store 1892 nog aan jullie voorstellen? De damesmodewinkel van Ilse Langerak vind je al sinds 2009 in de Kleine Kerkstraat op nummer 15. Voor elke vrouw is hier een tof kledingstuk, sieraad, riem of andere accessoire te vinden.

Het aanbod van Store 1892 is zowel qua kleding als accessoires hartstikke ruim. Je vindt hier namelijk ook sieraden, riemen, laarzen, tassen en ander moois. Met een voorraad van merken van onder andere Trezz, My Jewellery, PostXChange en de heerlijke panty’s van Oroblu is er voor ieder wat wils. 

PERSOONLIJK EN EERLIJK ADVIES 

Het voordeel van Store 1892? Het persoonlijke, deskundige en vooral eerlijke advies! Hierdoor kom jij thuis met kleding waar je helemaal gek op bent. Ieder seizoen vind je bij Store 1892 een nieuwe leuke en betaalbare collectie damesmode. Wil je meer informatie over Store 1892? Dat kun je vinden op de website van Store 1892, door een e-mail te sturen naar webshop@ store1892.nl, door te bellen naar 058-2998777 of door een berichtje via WhatsApp te sturen naar: 06-21905289. Ben je op zoek naar outfitinspiratie of wil je een voorproefje van de nieuwste collecties? Dan kun je Store 1892 volgen op zowel Facebook als Instagram. 

STUDIO ANNELOES We hebben het al een paar keer eerder gezegd, maar Store 1892 beschikt over een ‘Brand Corner’ van het merk Studio Anneloes. De dames van Store 1892 zijn erg blij met Studio Anneloes, omdat elke vrouw hier blij van wordt! Studio Anneloes vindt ‘stijlvol en comfortabel’ erg belangrijk en de producten van het kledingmerk zijn gericht op vrouwen met een druk leven die er goed uit willen zien. Daarnaast maakt het kledingmerk kleding voor vrouwen met echte vormen. Ook worden alle artikelen van Studio Anneloes op duurzame wijze ontwikkeld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *