Steun de lokale horeca in Leeuwarden!

Wat missen wij de horeca! Het gezellige uit eten gaan of even onderweg wat eten in een leuke eettent zit er voorlopig niet in. De horeca heeft het extra moeilijk in deze crisis. Ze zijn nu al enkele weken dicht en dit maakt het alleen maar zwaarder. Wat kunnen wij eraan doen om ze te helpen? Wij hebben het initiatief genomen om de horeca te steunen. Dit is in samenwerking met het Binnenstadsmanagement Leeuwarden.

Het ziet het er niet naar uit dat we binnenkort weer kunnen plaatsnemen in onze favoriete restaurants. Het is daarom ook belangrijk om onze horecahelden te steunen! Gelukkig bestaat er zoiets als afhalen of thuisbezorgen. Steun je favoriete restaurant en bestel een lekkere hap!

Om de horeca te helpen hebben wij ook een plan bedacht. Wij gaan iedere dag een lokale horecaondernemer in het zonnetje zetten. Wij laten u zien wat voor culinaire aanbiedingen zij op dit moment hebben. We hebben hier aardig wat restaurants op een rijtje staan die aan afhalen of thuisbezorgen doen, dus de keuze is reuze… en misschien lastig, want er zijn zoveel lekkere dingen.

Wilt u een lokaal restaurant steunen? Deel dan dit bericht. Bent u een zelf een ondernemer en wilt u ook tussen dit rijtje komen te staan? Neem contact met ons op. Of kent u zelf een lokaal restaurant dat even in het zonnetje moet worden gezet? Stuur ze naar ons door!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *