Gedeeltelijke lockdown blijft zeker gelden tot in december

Geen persconferentie met nieuwe maatregelen tegen het coronavirus, maar wel een duidelijke boodschap: de gedeeltelijke lockdown blijft nog wel even gelden, zeker tot in december. Dit maakt Hugo de Jonge gisteren bekend. De coronacrisis is dus nog alles behalve voorbij.

Het advies blijft om zoveel mogelijk thuis te werken en dit is natuurlijk anders dan wanneer je op kantoor werkt. Je zit waarschijnlijk meer stil en daarom is het juist belangrijk om voldoende te bewegen. Dus heb je pauze, ga even een blokje om om doe een paar huishoudelijke klusjes tussendoor.

Een gedeeltelijk lockdown tot december betekent ook dat de horeca voorlopig nog gesloten blijft. Maar ondernemers zijn flexibel en creatief en bedenken allemaal alternatieven voor de periode dat ze geen gasten kunnen ontvangen. Houd daarom de sociale media en website van je favoriete café, bar en restaurant goed in de gaten voor de laatste updates. Bij velen kun je daarnaast natuurlijk sowieso een bestelling plaatsen en het vervolgens afhalen of laten bezorgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *