Stelling van de week: Leeuwarden kan nóg groener

In Leeuwarden hebben we een paar prachtige parken waar je heerlijk kunt genieten in de zomer en lekker doorheen kunt wandelen in de herfst. Maar is dat wel genoeg? Moet Leeuwarden niet nóg groener worden?

In Leeuwarden hebben we tien parken, waaronder (uiteraard) de Prinsentuin, het Julianapark en het Westerpark. Daar passen vast en zeker nog wel een of twee mooie parken bij. Misschien moeten we wel de groenste stad van Friesland worden! Of hebben we genoeg aan al het pracht van de Prinsentuin?

Vandaag vragen wij aan jullie: moet Leeuwarden nóg groener worden? Laat je mening achter in de reacties.

4 Reacties op “Stelling van de week: Leeuwarden kan nóg groener”

  1. Wat mij betreft mag het altijd groener! Ik ben er voorstander van dat Leeuwarden de groenste stad van Friesland wordt.

  2. Ik vind dat Leeuwarden nog veel groener mag. Mensen worden over het algemeen hartstikke gelukkig van groen. Nu vind ik Leeuwarden al 1 van de groenere steden, maar daar kan nog veel meer bij! Hier bij de Dokkumer er ligt een stuk braakliggend terrein, waarom niet ipv er weer een gebouw neer te zetten, er een groene kade van maken. Leuk voor de bootjes toeristen en leuk voor de Leeuwarders zelf… en zo zijn er nog genoeg plekjes, die groener mogen.

  3. Kan veel groener.. De parken zijn prachtig vooral rengerspark en prinsentuin. Meer groen in de wijken zou fijn zijn .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *