Croissanterie Du Nord: voor ieder wat wils!

Een lekkere pizzapunt of een goed gevulde wrap, zonder dat je de deur uit hoeft? Klinkt perfect! Bij croissanterie Du Nord in de Oude Doelesteeg kun je heel makkelijk online overheerlijke broodjes met wat drinken erbij bestellen.

De meeste Leeuwarders kennen Du Nord van het welbekende broodje Pollo, maar ze hebben nog veel meer heerlijks in de aanbieding. Het team gaat echt voor kwaliteit en diversiteit.

Géén standaard snackbar

Du Nord is zéker geen standaard snackbar: in plaats van het ‘cliché’ aanbod patat en snacks biedt Du Nord bijvoorbeeld een broodje warm vlees royaal met kruidenboter, warm vlees en pindasaus, verschillende soorten panini’s, maar ook omeletjes.

Maandelijks wordt er gezocht naar een nieuw lekker broodje voor op de menukaart. Loopt het goed? Dan vind je het in het vaste assortiment. En anders kijkt het team weer verder. Overigens hebben ze ook een ‘broodje van de maand’. Dat is elke keer opnieuw een aanrader! Het broodje van de maand mei is een broodje broodje beenham komkommersalade.

Voor ieder wat wils

Laten we het zo samenvatten: bij Du Nord is er voor ieder wat wils! Of je nou zin hebt in een broodje, een menu met kipnuggets, een pizza (ja, die hebben ze ook!) of een ‘cliché’ snack.

Al honger gekregen? Je kan een bestelling laten bezorgen of afhalen. Beide opties zijn mogelijk van dinsdag tot en met zondag. De openingstijden van Du Nord zijn als volgt:

  • Dinsdag: 11.00 uur – 21.30 uur
  • Woensdag: 11.00 uur – 21.30 uur
  • Donderdag: 11.00 uur – 21.30 uur
  • Vrijdag: 11.00 uur – 05.00 uur
  • Zaterdag: 11.30 uur – 05.00 uur
  • Zondag: 17.00 uur – 20.00 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *